Tävlingsinformation

Tid och plats:

Örnsköldsviks Stadslopp
Lördagen den 10 september. Start klockan 19.30 vid Fjällräven Center.

Klasser:

Örnsköldsviks Stadslopp:
  • 10 kilometer herrar
  • 10 kilometer damer
  • 5 kilometer herrar
  • 5 kilometer damer
  • 5 kilometer killar upp till 16 år
  • 5 kilometer tjejer upp till 16 år
Tidtagning i alla klasser. Ni kan i anmälan välja utan tidtagning.

Inför loppet
Från och med onsdag den 7 september till fredag den 9 september kan man börja att hämta ut sitt tidtagningschip och sin tröja hos Area 1 på Sjögatan 1Ö. Tänk på att det tar någon dag från att man anmält sig innan chipet och tröjan är packad.
Lördag den 10 september kan man hämta ut sina grejer i entréhallen på Fjällräven Center med start från 11.00 och fram till dess att loppet startar.


Omklädning:

Kom gärna ombytt. Det kommer att finnas möjlighet till omklädnad och dusch i Fjällräven Center.

Vätska:

Vid start- och målområdet.

Prisutdelning:

Prisutdelning sker ca 20.30 till segrarna i resp klass.

Tidtagning:

Professionella tidtagningsföretaget EST AB ser till att du får rätt tid i mål. Chipet: Det chip som ni hämtar ut tillsammans med tröjan skall fästas på foten/skon. Antingen använder ni det medföljande kardborrebandet alternativt så sätter ni fast det i skon. Huvudsaken att det sitter fast under hela loppet och återlämnas efter målgång.

Resultat:

Kommer att finnas via länk på loppets hemsida. Resultaten kommer också att visas på plats på mediakuben.

Tävlingar i tävlingen:

Spurtpriset: Är en separat tävling i loppet där det gäller att vara snabbast på en sträcka av ca 77 m! Snabbaste man respektive kvinna vinner ett par löparskor från Intersport.

Däcket: Någonstans längs loppets sträckning har vi tillsammans med Lindholms Bil placerat ut ett däck. Ta däcket i mål och du vinner en polering samt lackskyddsbehandling av din bil.

Artz-jeans: Utefter loppet kommer det att finns 10 par jeans från Artz upphängda. Den löpare som tar med sig ett par behåller jeans när man kommit i mål. Max 1 par jeans per löpare.

Vila och vinn! First Hotell Statt har placerat en säng i Stadsträdgården utanför hotellet. Tagga en bild med dig i sängen med hotellet i bakgrunden. #anrikafirsthotellstatt